Wordt Donateur

Bij onze Voedselbank zijn ruim 50 vrijwilligers aan het werk om alles in goede banen te leiden zodat onze klanten elke twee weken op hun voedselpakket kunnen rekenen. Zij ontvangen geen salaris voor hun werkzaamheden. Ook het bestuur ontvangt geen salaris. Wij hopen dat u donateur wordt voor een langere periode, maar we zijn ook ontzettend blij met een eenmalige gift. Elke financiƫle bijdrage is welkom!

Hartelijk dank voor uw gift!

Financiƫle bijdragen blijven nodig!

Voedselbank Deventer opereert net als elk ander bedrijf. Ook wij hebben gas-, water- en lichtrekeningen te betalen. Wij kopen koelkasten, diepvriezers en kratjes om het eten veilig bij onze klanten te krijgen en het voedsel moet veilig en op tijd bij de desbetreffende voedselbanken aankomen. En zo zijn er nog legio kosten waar wij mee te maken krijgen. Wij ontvangen geen overheidssubsidies, maar financieren alles met giften van bedrijven, kerken, instanties, serviceclubs en particulieren.

Donaties van bedrijven

Schenkt u wel eens aan een ANBI goed doel? Uw gift is aftrekbaar als u een schenking doet aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Voedselbank Deventer heeft zo’n ANBI-status. Op de website van de Belastingdienst leest u hier meer over.

Donaties zijn van harte welkom op bankrekening NL29 RABO 0114 0391 35 ten name van Voedselbank Deventer of doneer direct online. Indien gewenst, wordt de naam van de sponsor of donateur op de website en andere publicaties vermeld.

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar donateur@voedselbankdeventer.nl.

Hartelijk dank voor uw gift!