– Het naar binnen gaan van de loods is volledig gescheiden van het vertrek uit de loods. Men gaat als je met je gezicht naar de voedselbank staat, naar links richting terrein van ’t Goed. Via de achterzijde kom je de voedselbank in en via voorzijde eruit. Contact tussen de klanten wordt op deze manier vermeden.
– Snelheid is noodzakelijk. Het overpakken van krat naar tas vindt buiten plaats.
– In de rij staan én afstand houden is noodzaak. Met duidelijke strepen wordt de afstand en de looproute aangegeven.
– Iedereen moet op volgorde van binnenkomst in de rij.
– Voor parkeren is nu meer ruimte, omdat Het Goed minder wordt bezocht. Parkeer de auto niet zo dicht mogelijk bij de voedselbank. Neem de ruimte voor in- en uitstappen; anderhalve meter afstand in acht nemen.
– Klanten blijven soms napraten. Dit is niet meer toegestaan. Na het inpakken van de tassen vertrekt men direct.
– En, zoals bekend, volg de instructies van de vrijwilligers op.

Vriendelijke groet,
Vrijwilligers voedselbank Deventer