Voedselbank Deventer en Regionaal Distributie Centrum Salland & Twente werkt uitsluitend met vrijwilligers

Met ruim 125 mensen werken we bij Voedselbank Deventer elke week samen om te zorgen dat de klanten in Deventer en in de regio iedere week met een gevulde boodschappentas naar huis kunnen. Natuurlijk hebben we medewerkers die helpen bij het vullen van die tassen, maar er is nog veel meer te doen! Zo hebben we chauffeurs die iedere week naar de lokale supermarkten rijden om daar gedoneerd voedsel op te halen, medewerkers die in de loods werken om leveringen van een aantal landelijke supermarkten en voedselproducenten te ontvangen en te verdelen, heftruckchauffeurs die vrachtwagens lossen en stellingen vullen. Maar ook mensen op kantoor die de administratie doen. Kortom het is net een bedrijf, maar dan met inzet van vrijwilligers. 

We kunnen bovendien altijd hulp gebruiken bij inzamelingsacties in supermarkten (Plus, AH, Jumbo) in Deventer, Twello en Diepenveen.

Heb je interesse? Dan komen we graag met je in contact. Mail naar [email protected] of gebruik de contactbutton hiernaast. 

 

In verband met privacy en integriteit kunnen klanten van Voedselbank Deventer geen vrijwilliger bij ons worden. Verder kunnen naaste familieleden van bestuursleden, coördinatoren of intake-consulenten bij ons niet eveneens de rol vervullen van bestuurslid, coördinator of intake-consulent. Uiteraard zijn zij van harte welkom voor andere functies!

Ook vrijwilliger worden?

Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten voor Voedselbank Deventer?

Neem dan contact met ons op.