Voedselbank Deventer en Regionaal Distributie Centrum Salland & Twente werkt uitsluitend met vrijwilligers

Met een club van circa 80 mensen werken we samen om te zorgen dat de klanten in Deventer en in de regio iedere vrijdag met een gevulde boodschappentas naar huis kunnen. Natuurlijk hebben we medewerkers die helpen bij het vullen van die tassen, maar er is nog veel meer te doen! Zo hebben we chauffeurs die iedere week naar de lokale supermarkten rijden om daar gedoneerd voedsel op te halen, medewerkers die in de loods werken om leveringen van een aantal landelijke supermarkten en voedselproducenten te ontvangen en te verdelen, heftruckchauffeurs die vrachtwagens lossen en stellingen vullen. Maar ook mensen op kantoor die de administratie doen. Kortom het is net een bedrijf, maar dan met inzet van vrijwilligers. En we hebben bijna altijd mensen nodig!

Ook vrijwilliger worden? Lees meer in de brochure vrijwilligers.

Huishoudelijke mededeling, in verband met privacy en integriteit: klanten van Voedselbank Deventer kunnen geen vrijwilliger bij ons worden. Verder kunnen naaste familieleden van bestuursleden, coördinatoren of intake-consulenten bij ons niet de rol vervullen van bestuurslid, coördinator of intake-consulent. Uiteraard zijn zij van harte welkom voor andere functies!

Ook vrijwilliger worden?

Wilt u zich ook als vrijwilliger inzetten voor Voedselbank Deventer?

Neem dan contact met ons op.

Vacatures

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.