Direct voedsel doneren? Voor het aanbieden van voedsel zijn wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 16.00 op het telefoonnummer: 0570 546271.
Voedselbank Deventer is een vrijwilligersorganisatie die voor het voedsel en de totale kosten van de organisatie geheel afhankelijk is van sponsors, donateurs en subsidiegevers. Zonder deze ruimhartige bijdragen zouden we onze klanten niet van dienst kunnen zijn. We hebben steeds meer voedsel nodig en ook meer geld om onze diensten te kunnen verbeteren en daar waar nodig uit te breiden. Bijdragen van zowel bedrijven als particulieren, in natura of geld, stellen wij zeer op prijs.
Voor de bevoorrading kan de Voedselbank rekenen op vele leveranciers. Het aanbod wordt lokaal, regionaal en landelijk verdeeld en verspreid onder de bij Voedselbanken Nederland aangesloten voedselbanken.

Tuinders!
Als u groente over heeft en deze wil doneren aan Voedselbank Deventer; verse groenten zijn van harte welkom!
Ook als u groente heeft staan die u niet zelf kunt oogsten, maar het prima vindt als anderen die oogsten, dan houden we ons van harte aanbevolen.
U kunt in beide gevallen contact opnemen met Voedselbank Deventer (telefoon 0570 546271) om een afspraak te maken wanneer u de groenten kan brengen of om de groente te laten oogsten. Voedselbank Deventer zorgt dan voor verdere afspraken met Cambio, die het oogsten zal verzorgen.