Voedsel aanbieden?

Heb je voedsel over of ingezameld en wil je daar onze klanten blij mee maken? Je bent van harte welkom! Wij zijn aanwezig om de producten in ontvangst te nemen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 – 16:00 uur. Wel is het handig, om vooraf even voor de zekerheid te bellen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 16:00 uur op 0570 625 422.
Mocht je onverhoopt geen gehoor krijgen, dan zouden wij het fijn vinden als je de voicemail inspreekt, zodat we je terug kunnen bellen.

Voedselbank Deventer is een vrijwilligersorganisatie die voor het voedsel en de totale kosten van de organisatie geheel afhankelijk is van sponsoren, donateurs en subsidiegevers. Zonder deze ruimhartige bijdragen zouden we onze klanten niet van dienst kunnen zijn. We hebben steeds meer voedsel nodig en ook meer geld om onze diensten te kunnen verbeteren en daar waar nodig uit te breiden. Bijdragen van zowel bedrijven als particulieren, in natura of geld, stellen wij zeer op prijs. Voor de bevoorrading kan de voedselbank rekenen op vele leveranciers. Het aanbod wordt lokaal, regionaal en landelijk verdeeld en verspreid onder de bij Voedselbanken Nederland aangesloten voedselbanken.

Tuinders!

Als u groente over heeft en deze wil doneren aan Voedselbank Deventer; verse groenten zijn van harte welkom! Ook wanneer u groente heeft staan die u niet zelf kunt oogsten, maar het prima vindt dat anderen die oogsten, dan houden we ons van harte aanbevolen.

U kunt in beide gevallen contact opnemen met Voedselbank Deventer (telefoon 0570 625 422) om een afspraak te maken wanneer u de groenten kan brengen of om de groente te laten oogsten. Voedselbank Deventer zorgt dan voor verdere afspraken met Cambio, die het oogsten zal verzorgen.