Koffie lijkt zo gewoon… we hebben het (bijna) allemaal in huis en de meesten van ons ‘kunnen niet zonder’. Maar veel van onze klanten kennen de luxe van zo’n gewoon kopje koffie niet. Koffie komt namelijk bijna nooit in onze pakketten voor! Dit soort lang houdbare producten wordt vrijwel nooit door supermarkten weggegeven.

Vanuit de Lions Clubs Nederland wordt daarom de Douwe Egberts Waardepuntenactie georganiseerd. 130 Lionsclubs en 60 voedselbanken gaan gedurende de maand december DE-waardepunten inzamelen om ze te verzilveren tegen pakken koffie voor Voedselbanken Nederland. Net als voorgaande jaren doet ook Lionsclub Deventer hier weer aan mee. Samen met Voedselbank Deventer zet zij zich in om zo veel mogelijk koffie voor onze klanten te verzamelen.

Doe mee en lever je DE-punten in!

Alle producten van Douwe Egberts hebben een waardezegel op de verpakking met daarop een puntenaantal. Op grotere verpakkingen zitten meer punten dan op bijvoorbeeld een klein doosje thee. Maar alle waardezegels tellen mee: alle ingezamelde punten worden bij elkaar opgeteld en bij DE ingewisseld voor koffie. Vorig jaar hadden we maar liefst een opbrengst van ruim 1000 pakken koffie! Daar hebben we onze klanten erg blij mee kunnen maken.

 

Hoe en waar inleveren?

Geef je DE-punten daarom extra waarde en doneer ze aan de Voedselbank! Kijk ook eens in dat vergeten laatje of dat mooie opbergdoosje, vraag je buren en familie en zamel in. Je waardepunten, graag geteld, kun je gedurende de hele maand december inleveren op de volgende adressen:

Harderwijkerstraat 21
7418 BA Deventer
Of:
Acacialaan 7
7391 JV Twello

Ook bij enkele supermarkten en andere winkels zullen inzamelboxen worden geplaatst.

Alvast bedankt voor je medewerking!