START EEN ACTIE VOOR

VOEDSELBANK DEVENTER

 

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Daarom komt Radio 538 in actie. Vanaf maandag 14 december hebben zij maar één missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen. Doe jij ook mee? 💪 Voor 5 euro help je al een gezin aan één voedselpakket.

 

Via onderstaande buttons kun je een keuze maken. Wil je doneren aan onze overkoepelende organisatie, Voedselbanken Nederland, of kom je in actie voor Voedselbank Deventer? Alle hulp is welkom, een donatie in de vorm van geld of door voedsel voor ons in te zamelen, we bedanken je bij voorbaat voor je hulp! 

Help je ons om ons werk te blijven doen? Als je een lokale actie start helpen wij jou ook graag. Door een (online) presentatie te verzorgen, met promotiemateriaal en met het halen en brengen van materialen. Neem contact met ons op via [email protected] en samen maken we jouw actie voor ons succesvol. 

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedsel-pakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer. Daarom komt Radio 538 in actie. Vanaf maandag hebben zij maar één missie: zoveel mogelijk geld voor voedselpakketten ophalen. 

Wil je voedsel doneren? Je maakt onze klanten vooral blij met lang houdbare producten zoals: 

  • Maaltijdsoepen
  • Peulvruchten
  • Zilvervlies- of meergranen rijst
  • Volkoren pasta
  • Couscous
  • Koffie en thee
  • Havermout
  • Groente en fruit in blik of pot
  • Vis in blik
  • Zonnebloem- of olijfolie