Kort voor het einde van het bijzondere jaar 2020 is de opbrengst van de ‘Geef Aan Elkaar’-actie persoonlijk overhandigd. De afgelopen weken zijn verschillende supportersgeledingen van Go Ahead Eagles druk geweest met het inzamelen van geld voor dit goede doel.

“Nu we alles afgehandeld hebben en de cadeaukaarten zijn opgemaakt, is er voor ‘iedere mond’ een welkom bedrag om naar eigen inzicht – maar wel in de Deventer binnenstad – te spenderen”, aldus Sylvester Eisvelt. “Namens alle supportersgeledingen een speciaal woord van dank aan de organisatie van Deventer Binnenstad Cadeaukaart en de club Go Ahead Eagles om de ‘Geef Aan Elkaar’-actie tot een succes te maken. Tot slot wensen we iedereen ‘smakelijk eten’ toe!”

Wilt u zelf ook een bijdrage leveren? Op cadeaukaartdeventer.nl vindt u alle informatie.

Ter info: de cadeaukaarten worden uitgedeeld en geactiveerd na de lockdown.