Voor ruim 300.000 kinderen en jongeren In Nederland is er geen vakantie of dagje uit mogelijk . Maar er is leuk nieuws: de gemeente Deventer heeft Zomerpretpakketten ingekocht bij Nationaal Fonds Kinderhulp. Leergeld Deventer en voedselbank Deventer gaan de pakketten weggeven.

In een vrolijke gekleurde rugtas ontvangen de kinderen een heel mooi pakket. Zo is er voor de kinderen van 6-12 jaar een dagje uit en kaartjes voor de bioscoop. Daarnaast spulletjes voor thuis zoals knutselmateriaal, een leesboekje en waterspelletjes. Voor de jongeren van 13-17 jaar zit er in het pakket een dagretour voor de trein, waardebonnen voor kleding, een hapje en een drankje, bioscoopkaartjes en Voor thuis een leesboek, bakmix en tijdschriften. Het zijn supermooi en leuke pakketten waar de doelgroep heel blij mee zal zijn.

Namens voedselbank Deventer enorm bedankt.