In de maanden september en oktober was op NPO 3 het programma “Boerderij Van Dorst” op de televisie te zien. Hierin trok Raven van Dorst zich terug op het platteland, ergens aan de rand van Apeldoorn, om een droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Raven ontving elke aflevering twee BN’ers op de boerderij. Terwijl zij de handen uit de mouwen moesten steken, vroeg Raven hen het hemd van het lijf.

In de laatste aflevering (27 okt.) ontving Raven de BN’ers Heleen van Royen en Stefano Keizers. Aangezien de oogst veel te veel was voor Raven en de gasten is een deel daarvan aan Voedselbank Deventer geschonken. Raven heeft 2x de zelf verbouwde groenten bij ons langsgebracht. Zo uit de grond gehaald, verser kan het niet en dan ook nog biologisch!

In deze laatste aflevering van “Boerderij Van Dorst” is te zien dat Raven samen met Stefano Keijzers de groenten aflevert bij Voedselbank Deventer.