De Lionsclub schiet de voedselbanken te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. Het betreft een landelijke actie.
In de maand december staan in verschillende supermarkten en op andere locaties in Deventer en Twello (en omgeving) dozen waarin u de punten kwijt kunt. We verzoeken u vriendelijk om de punten geteld in te leveren. U kunt uw punten ook inleveren bij de Voedselbank Deventer aan de Harderwijkerstraat 21. We hebben een brievenbus aan het hek, aan de straat, direct aan uw linkerhand wanneer u het terrein oprijdt (met aan uw rechterhand Het Goed). Maar ook mag u natuurlijk de punten persoonlijk afgeven bij ons op kantoor.

De door u ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken Douwe Egberts koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan Voedselbank Deventer.

Koffie staat voor een moment van ontspanning, even tot jezelf komen en voor gezelligheid. Koffie is echter een zeldzaam product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit door winkels wordt ‘afgeschreven’. Het komt slechts sporadisch voor in de voedselpakketten voor onze klanten, maar wordt wel buitengewoon gewaardeerd.

Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage!