Vrijwilligers van de Marokkaanse Stichting de Barmhartigheid hebben, in het teken van de vastenmaand Ramadan, 15 voedselpakketten samengesteld voor Voedselbank Deventer. Via sponsoring konden zij de inhoud van deze pakketten verzamelen.

“De Ramadanmaand is bij uitstek een moment van bezinning en relativering. In deze tijden van inflatie en gestegen boodschappenprijzen is de donatie van de voedselpakketten extra welkom” aldus Rachid.

Niet alleen onze Voedselbank maar ook andere hulpverlenende instanties krijgen voedselpakketten van de Arrahman Moskee. Het mooie en bijzondere van deze actie is, dat de Moskee zelf dringend behoefte heeft aan geld, maar nu toch gaat voor de minder bedeelden onder ons. De vrijwilligers van de Arrahman Moskee willen namelijk een ruimte inrichten om Nederlandse taallessen te geven aan asielzoekers uit Schalkhaar. De ruimte zal ook gebruikt worden voor andere activiteiten.

Namens Voedselbank Deventer heel hartelijk bedankt voor de pakketten!