Van grijze fabriekshal naar gezellige afhaallocatie: Drukwerkdeal.nl verzorgt vrolijke aankleding uitgiftehal Voedselbank Deventer

Onze sponsorpartner Drukwerkdeal.nl heeft onze uitgiftehal in een nieuw jasje gestoken! De voor klanten bekende Hal 15 is veranderd van een grijze oude fabriekshal, in een frisse en vrolijke afhaallocatie voor onze voedselpakketten.

De metamorfose is onderdeel van een samenwerking die we al langer met Drukwerkdeal.nl hebben. Zo schonk de Deventer drukker onze klanten vorig jaar mooie kerstpakketten en werken we samen op het gebied van communicatie.

Onze hal aan de Harderwijkerstraat heeft nu dus een kleurige uitstraling. Aan twee wanden hangen metersgrote spandoeken met kleurrijke prints, op de koel- en vriescontainers hangen grote magneetstickers en op de kraampjes liggen nu kleurrijke kleden waardoor het geheel er een stuk vrolijker en meer uitnodigend uitziet!

Want laten we wel zijn: als je als klant naar de Voedselbank gaat, is het wel net zo prettig als je in een gezellige omgeving stapt. We hopen dat onze klanten nu met een fijner gevoel hun voedselpakketten ophalen in deze fleurig aangeklede hal!

Namens Voedselbank Deventer willen we Drukwerkdeal.nl hartelijk bedanken voor het mooie resultaat. Want niet alleen het drukwerk zelf, maar ook de door hun ontworpen designs zien er fantastisch uit!

www.drukwerkdeal.nl