Een van de vrijwilligers van Voedselbank Deventer, Joke Stempher: “Ik ben niet alleen vrijwilliger bij Voedselbank Deventer, maar ook bij Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk. Het team vrijwilligers daar maakt allerlei houten tafels, tafelbladen en andersoortige houten artikelen. Omdat onze picknicktafel bij hal 15 van de Voedselbank slecht werd heb ik een tijd geleden een balletje opgegooid om voor ons een nieuwe picknicktafel te maken. Het bestuur van de houtzagerij wilde er graag aan meewerken. Mijn man heeft het ontwerp gemaakt.”

Gisteren is de tafel bezorgd… en wat voor één! De tafel werd ter plekke in elkaar gezet door maker Anton. Ook de voorzitter van het bestuur van de Stoomhoutzagerij was aanwezig. Namens de vrijwilligers van Voedselbank Deventer heeft Munda de Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk heel hartelijk bedankt voor deze supermooie picknicktafel.