In deze periode van feestdagen wordt er gelukkig door vele mensen, bedrijven, scholen en stichtingen extra aan onze klanten én aan de kinderen van onze klanten gedacht! Waar het op dit moment kerstpakketten zijn, die we aangeboden krijgen, waren het begin van de maand 5-december-verrassingen.

Sinterklaas heeft hulp gehad bij het kopen van cadeaus. De Esdec Solar Group, Stichting Sintvoorieder1, Elin Landkroon, Odd Fellows en twee Pieten hebben de handen ineen geslagen om de kinderen van onze klanten te verrassen. Op 2 december kreeg elk kind maar liefst twee cadeautjes mét wat lekkers erbij. De ouders waren blij verrast, de kinderen door het dolle heen. Een klein jochie zei: “Woh…….is dat voor mij?!’’ en hij straalde van oor tot oor.

Alle hulp-Pieten en Sinterklaas enorm bedankt voor dit mooie gebaar!