Sinds we vanwege Corona onze voedselbank naar een aparte hal hebben verhuisd, (Harderwijkerstraat 15, tegenover het distributiecentrum) hebben we een extra koelcel en een extra vriescel in gebruik. De producten die we aan onze klanten uitdelen worden hier opgeslagen en op de juiste temperatuur gehouden. In eerste instantie leek dit slechts een tijdelijke oplossing en hadden we de cellen gehuurd. Gaandeweg werd duidelijk dat ‘het tijdelijke’ nog wel een ‘tijdje’ zou voortduren en is de koelcel ons eigendom geworden. De vriescel huurden we nog steeds en dat was een flinke kostenpost.

Onze penningmeester stelde dan ook voor om te proberen zelf een vriescel aan te schaffen…
Een van onze vrijwilligers had een donateur op het oog die ons al jarenlang helpt met mooie donaties. Onder het motto ‘Niet geschoten, altijd mis’ leek dit een poging waard – een deel van het benodigde bedrag zou al mooi zijn…

Tot onze grote verrassing mogen we een geheel nieuwe vriescel aanschaffen van de Stichting Everhardus Antonius Jansen.
Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Namens Voedselbank Deventer enorm bedankt voor deze geweldige donatie!!